تبلیغات
Bia2Net.ir .:. آموزش - آموزش تهیه ی نان مغز دار قالبی

سلام، .. به وبسایت بیا تو نت دات آی آر خوش آمدید. کلیه مطالب این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. [ اینجا را صفحه خانگی خود كنید ]

تبلیغات

مواد لازم
مایه خمیر تازه ( برای خمیر) 40 گرم
شكر ( برای خمیر) 50 گرم
شیر ولرم ( برای خمیر) نصف لیوان
تخم مرغ ( برای خمیر) 2 عدد
كره آب كرده ( برای خمیر) 40 گرم
نمك ( برای خمیر) 1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ( برای خمیر) 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم ( برای خمیر) حدود 700-600 گرم
تقویت كننده آرد ( برای خمیر) 2/1 قاشق چایخوری
كره آب كرده ( برای میان خمیر) 4-3 قاشق غذاخوری
شكر ( برای میان خمیر) 4-3 قاشق غذاخوری
كشمش ریز ( برای میان خمیر) 75 گرم
گرود ریز خرد شده ( برای میان خمیر) 75 گرم
كره كرده (برای روی نان ) 100 گرم
شكر (برای روی نان ) 2 قاشق غذاخوری

 

چگونگی تهیه
مایه خمیر تازه را در ظرفی ریخته شكر و شیر ولرم را به آن اضافه كنید و با دیسك مایه خمیر را در شیر حل كنید . تخم مرغ ، كره ، نمك و رنده پوست لیمو ترش را به مخلوط اضافه كنید سپس تقویت كننده آرد و آرد را كم كم بیافزایید و ورز دهید تا خمیری شود كه به دست نچسبد . روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای نسبتاٌ گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود . خمیر را به تكه های 50 گرمی تقسیم كنید و از هر تكه خمیر رشته هایی به اندازه 20*10 سانتی متر باز كنید از كره آب كرده با قلم مو روی خمیر بمالید . شكر و كشمش و گردو را با هم مخلوط و از آن روی خمیر بپاشید و در جهت طول آن را دولا كرده و از سمت باریك آن را رول كنید و قالب مناسبی را با كره آب كرده چرب كنید و خمیرها را در قالب با كمی فاصله بچینید و روی خمیر را به مدت 15 دقیقه بپوشانید تا خمیر مجدد ور بیاید در این فاصله فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كنید . مابقی كره را روی خمیر بریزید و شكر را روی آن بپاشید و در طبقه بالا به مدت 30-25 دقیقه بپزید.



لینک های دیدنی

 
Copyright © 2007 Bia2Net.ir Design:Shahin SN
تمامی حقوق برای بیا تو نت دات آی آر محفوظ است و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد