تبلیغات
Bia2Net.ir .:. آموزش - قلیه ماهی

سلام، .. به وبسایت بیا تو نت دات آی آر خوش آمدید. کلیه مطالب این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. [ اینجا را صفحه خانگی خود كنید ]

تبلیغات

سلام به همه دوستانم
مواد لازم :
ماهی 1 عدد
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو  50 تا 100 گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را
خالی می کنیم.
- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت
نیم ساعت بماند.
- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می
کنیم.
- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد
چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت
تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و
کمی سرخ می کنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب
تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3
دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را
با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و
ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد
چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو
طرف آن طلایی شود.
* نکته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب
نارنج نیز استفاده کرد.
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و
گردو استفاده کرد.


لینک های دیدنی

 
Copyright © 2007 Bia2Net.ir Design:Shahin SN
تمامی حقوق برای بیا تو نت دات آی آر محفوظ است و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد