تبلیغات
Bia2Net.ir .:. آموزش - فواید خربزه

سلام، .. به وبسایت بیا تو نت دات آی آر خوش آمدید. کلیه مطالب این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. [ اینجا را صفحه خانگی خود كنید ]

تبلیغات

مصرف خربزه موجب شادابی پوست و جلوگیری از بیماری‌های لثه می‌شود
 
 
یك كارشناس تغذیه با اشاره به وجود 37 میلی‌گرم ویتامین C در هر یك ‌صد گرم میوه خربزه، نقش این میوه را در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماری‌های لثه موثر دانست.

یوسف نقیایی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه یزد، میوه خربزه را در زمره میوه‌های شیرین برشمرد و اظهار كرد: هر یك صد گرم خربزه، 8 گرم كربوهیدرات دارد كه بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوكز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود.

این كارشناس تغذیه یك گرم فیبر، ‌12 میلی‌گرم كلسیم، 17 میلی‌گرم فسفر،‌ 238 میلی‌گرم پتاسیم،‌1250 واحد پیش‌ساز ویتامین A و 31 كیلو كالری انرژی را از مواد تشكیل دهنده در هر یك صد گرم خربزه عنوان كرد.

وی تاكید كرد: ‌میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی - عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

وی با اشاره به مقدار قابل توجه پیش‌ساز ویتامین A موجود در میوه خربزه، گفت: پیشگیری از بیماری‌های چشمی،‌ جلوگیری از بیماری‌های عفونی، ‌طراوات و شادابی پوست از جمله اثرات خربزه به علت داشتن این ویتامین است.

این كارشناس تغذیه در پایان متذكر شد: یك لیوان خربزه قطعه قطعه شده كه حدود 240 گرم وزن دارد، یك واحد غذایی محسوب می‌شود
 



لینک های دیدنی

 
Copyright © 2007 Bia2Net.ir Design:Shahin SN
تمامی حقوق برای بیا تو نت دات آی آر محفوظ است و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد