تبلیغات
Bia2Net.ir .:. آموزش - شیرینی سرخ

سلام، .. به وبسایت بیا تو نت دات آی آر خوش آمدید. کلیه مطالب این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. [ اینجا را صفحه خانگی خود كنید ]

تبلیغات

مواد لازم:
شیر:625 میلی لیتر
چوب دارچین: یک عدد متوسط
پوست پرتغال رنده شده : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: دو عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
آرد: 50 گرم
آرد ذرت: 35 گرم
وانیل: یک دو قاشق چایخوری
شکر: 110 گرم
آرد اضافه : به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
شکر اضافه: به میزان لازم
پودر دارچین: یک دو قاشق چایخوری

طرز تهیه:
شیر؛ چوب دارچین و پوست پرتغال را در ظزفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد؛ سپس مواد را ارز روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ده دقیقه کنار بگذرارید تا نسبتا خنک شود.
سپس شیر را از صافی رد کنید.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ اضافه؛ آرد، آرد ذرت و وانیل و شکر را با همزن دستی مخلوط کنید و شیر صاف شده را به آن بیفزایید و هم بزنید؛ دوباره ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
یک قالب مستطیل 20 در30 سانتیمتری را چرب کنید و کف آن را با کاغذ بپوشانید. به طوری که دیواره قالب نیز با کاغذ پوشیده شود و حتی دو سانت از دیواره ها هم بالا بیاید.
مواد غلیظ شده را داخل قالب پهن کنید و بعد از خنک شدن؛ قالب را برای دو ساعت در یخچال بگذارید؛ سپس قالب را روی سطح آرد پاشی شده برگردانید و با قالب به اشکال دلخواه قالب بزنید و در روغن فراوان داغ شده سرخ کنید.
روغن اضافی آن را بگیرید و در مخلوط شکر اضافه و پودر دارچین بغلطانید.
بهتر است این شیرینی را بلافاصله بعد از سرخ شدن و به صورت گرم سرو کنید.



لینک های دیدنی

 
Copyright © 2007 Bia2Net.ir Design:Shahin SN
تمامی حقوق برای بیا تو نت دات آی آر محفوظ است و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد